Oorlog achter de voordeur


Oorlog achter de voordeur Dat is huiselijk geweld Leven in een nachtmerrie Elke dag is een waar slagveld Een slagveld waarin je jezelf zo lang hebt begeven Geen plezier meer Alleen het huiselijk geweld is overgebleven Je kijkt om je heen en je kan het niet geloven Dat dit jullie ooit een mooie toekomst kon beloven Jouw leven is totaal veranderd De schade niet te overzien Je weet Dit is niet het leven dat ik verdien Om jouw geliefden en jezelf te bevrijden Moet jij door de angst heen Ook het immense verdriet en de pijn vallen niet te vermijden Je vraagt je af, hoe hou ik mijzelf op de been? Wie ben ik nog? Is er nog iets van mij en in mij wat hij niet kent? De herinneringen zijn te pijnlijk Je was gewoon niet degene die jij nu bent Misschien schaam jij je voor wie je was Het geeft niet In het leven krijg je eerst het examen De lessen krijg je later pas Maak jouw plan en creëer de weg die je wilt gaan Je hebt jezelf en jouw geliefden Jij kan uit deze puinhoop herrijzen en trots op eigen benen staan Je krijgt jouw vrijheid terug, je hebt niets te verliezen Jij kan dromen manifesteren Door vanaf nu jouw geluk boven alles te verkiezen

#huiselijkgeweld #schade #angst #verdriet #pijn #herrijzen #vrijheid #dromen #geluk

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts