Be your one Picasso

May 1, 2013

Jeanette is vrijwilligster bij Stichting Zijweg. Jarenlang was ik een marionet waarvan anderen de touwtjes strak in handen hadden. Vanaf het moment dat ik de touwtjes weer in eigen handen kreeg liet ik ze niet meer los.Het was moeilijk weer op eigen benen te staan. Ik moest opnieuw leren lopen en beslissen. De regie over mijn leven nemen. Ik wist niet waar te beginnen. Met vallen en opstaan leerde ik mijn eigen leven in te kleuren.De lessen waren pittig, soms loodzwaar. Maar gaven ze de inzicht en inspiratie om verder te schilderen. Kreeg mijn levens schilderij langzaam vorm. Door nieuwe ervaringen leerde ik de techniek te beheersen. Veranderde ik soms radicaal van richting. Moesten de sombere grijstinten plaats maken voor vrolijke heldere kleuren. Is mijn kunstwerk van onschatbare waarde en nog lang niet af…….Maar blijf ik vastbesloten mijn eigen Picasso en schilder ik gedreven en gemotiveerd verder.

Tags:

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!